gallery/templates-xtn-images-object430859502
gallery/images-banners-Italy_01

Specialisten in Unified communicatie

XperTeam onderscheid zich van de concurrentie door een combinatie van technische kennis, een resultaatgerichte aanpak en onpartijdigheid ten opzichte van leveranciers. Wij zien het als een uitdaging om u tijdig die oplossing te bieden die u nodig heeft, voor ons is geen oplossing gelijk.

XperTeam werd in januari 1997 opgericht met de visie dat het juiste team van gemotiveerde specialisten in staat is snel en flexibel in te springen op alle complexe vraagstukken in high-tech ICT omgevingen. Sindsdien is het bedrijf geevolueerd naar een gerenomeerde, onafhankelijke dienstverlener op het gebied van video conferentie en unified communicatie.

Of het nu gaat om de implementatie van een complete Unified Communicatie oplossing of video conferentie oplossing, beheer of onderhoud van uw bestaande apparatuur, installatie van nieuwe componenten, consultancy, of ad hoc ondersteuning, u zult merken dat Xperteam een goede keuze is.

XperTeam legt zich er op toe haar klanten te ondersteunen bij de implementatie en het onderhoud van communicatie en unified collaboration oplossingen door producten en diensten te leveren die organisaties helpen sneller zaken te doen en in nauw contact te blijven met hun relaties door het gebruik van Unified Communciatie oplossingen.