gallery/templates-xtn-images-object430859502

Oplossingen

Uw productiviteit verhogen en tegelijkertijd het milieu sparen en kosten reduceren; lees hier hoe visual communications oplossingen ervoor kunnen zorgen dat u minder hoeft te reizen, productiever bent, minder CO2 uitstoot en geld bespaart.

Desktop Video Conferencing

Met een desktop video conferentie oplossing hoeft u niet meer naar een aparte conferentieruimte voor uw vergadering. Lees alles over de verschillende produkten die worden aangeboden in de markt en ontdek welke oplossing het beste aansluit op uw behoefte.

Firewall/NAT Traversal

Wij bieden complete firewall en NAT traversal oplossingen die veilige verbindingen tussen bedrijfsnetwerken en locaties op afstand mogelijk maken, waarbij de veiligheid en de voordelen van firewalls en NAT over ongelijksoortige video netwerken behouden blijven en die de naadloos integreren met bestaande video endpoints en infrastructuur componenten.

Video Call Center

XperTeam is een pionier op het gebied van video call centers. Video voegt een nieuwe dimensie toe aan het traditionele call center waarmee een nieuwe wereld aan mogelijkheden onstaat, gebaseerd op rechtstreekse, bi-directionele visuele communicatie tussen klanten en het contact center. De toevoeging van video aan de traditionele call centers opent nieuwe mogelijkheden tot dienstverlening in onder andere de gezondheidszorg, juridische dienstverlening en de financiele sector.

Going Green

Heeft u oog voor het milieu? Visual communications oplossingen helpen u uw CO2 uitstoot te verminderen en tegelijkertijd uw werk/prive balans te verbeteren. Vermijdt de dagelijkse files terwijl u toch visueel in contact blijft met uw collega's.

Return on Investment

Wij ontkennen niet dat de implementatie van een visual communications oplossinge een behoorlijke investering vergt. Maar u zult versteld staan hoe snel deze investering zichzelf kan terugverdienen.